Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehåll

Skylt som det står Kungaskogen på.

Fotograf: Christian Holmström

Pålsjö östra förskola är en av Helsingborgs stads skolor. Helsingborgs stads skolor består av drygt hundra kommunala grundskolor, förskolor, särskolor och gymnasieskolor.

I Helsingborgs stads skolor tror vi på ett kollegialt lärande mellan både verksamheter och kollegor och på ett smart resursoptimerat stöd. Det ser vi som viktiga framgångsfaktorer för att du ska kunna fokusera på ditt uppdrag. Vi vill att du ska lyckas. Som medarbetare på Pålsjö östra förskola är du en del i vårt gemensamma arbete med att skapa den bästa skolan för varje barn och elev i Helsingborg. Välkommen till oss!

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of palsjoostraforskola.helsingborg.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.